De kerkvieringen zijn per 1 juli 2020 weer hervat.
Iedere zondag om 10.00 uur wordt via de LOA een Heilige Mis verzorgd in samenwerking met de Pastoraatsgroep.
U kunt de viering ook volgen via Facebook.

Bij de vieringen in de Sint Clemenskerk moeten er door strengere maatregelen van de overheid ook striktere regels in acht genomen worden. De kans op verspreiding van het virus moet minimaal gehouden worden.

Het maximaal aantal kerkgangers is 30.

Verder blijven de volgende regels van kracht:

• Bij gezondheidsklachten niet komen,
  • Handen ontsmetten bij binnenkomst,
  • Aangegeven looproutes volgen,
  • Anderhalve meter afstand bewaren,
  • Geen samenzang.

RESERVEREN IS VERPLICHT

Hoe moet dat ook alweer?

• Klik op de bestel-link: https://eventix.shop/cwwmy33b
  • Kies het gewenste aantal toegangskaarten voorde gewenste viering (datum, tijdstip).
  • Als er geen kaarten meer beschikbaar zijn (er zijn dan al 30 mensen), wordt dat direct aangegeven.
  • Vul de gevraagde gegevens in (naam, mailadres)
  • Accepteer de Algemene Voorwaarden van Eventix en plaats de bestelling
  • U ontvangt direct per mail de toegangskaarten.
  • Bij de ingang van de kerk worden de toegangskaarten (geprint of via de mobiele telefoon) gescand ter controle.

Telefonisch bestellen via het secretariaat kan ook en wel vrijdags van 16.00 uur tot 18.00 uur. Tel nr 085-8769428